Go to Top

Zonnepanelen

Zonnepanelen via Energie Servicebedrijf Nederland

Energie Servicebedrijf Nederland (ESN) heeft echt kennis van zonnepanelen. Wij verkopen niet alleen zonnepanelen, daar geloven wij niet in. Wij adviseren u op maat voor het maximale rendement voor uw bedrijf. ESN gaat door waar anderen stoppen.

De vaktechnische medewerkers bepalen welke installaties in ons programma aanwezig zijn. Hun praktijkkennis wordt direct vertaald in de producten en diensten in het aangeboden assortiment.

Via onze eigen IT afdeling kunnen we daarbij op basis van IP en Wifi de juiste ondersteuning geven om uw systeem optimaal te laten functioneren.

Sinds kort heeft ESN de bevestiging ontvangen dat zij het predicaat Zonnekeur mogen voeren.

Zonnekeur is hét Nederlandse keurmerk voor zonne-energie. ESN voldoet aan de strenge eisen van het keurmerk. Zonnekeur is in Nederland het bewijs dat de houder van dit certificaat voldoet aan allerlei strenge eisen op het gebied van ontwerp, uitvoering, administratie, nazorg en afhandeling van garantieclaims op het gebied van zonnestroomsystemen.

Steeds meer gemeenten en overheden stellen Zonnekeur als minimale eis bij aanbesteding van zonne-energieprojecten. Ook de Consumentenbond raadt haar leden aan te letten op het keurmerk bij aanschaf van zonnepanelen of een zonneboiler.

Afhankelijk van uw persoonlijke bedrijfssituatie kan ESN de installatie in verschillende modules installeren. Zo kan desgewenst uw systeem altijd uitgebreid worden, waardoor het mogelijk is om volledig energie neutraal te produceren. Laat u hierover adviseren door de vakmensen van ESN.

ESN is bekend met de mogelijkheden van energieconcepten in de

Varkenshouderij

Rundveehouderij

Pluimveehouderij

Bij iedere veehouder passen wij maatwerk toe na een gedegen adviestraject afhankelijk van de persoonlijke bedrijfssituatie en de gemaakte keuzes.