Go to Top

Energielabel

Energielabel voor uw woning of bedrijf

Naast thermografie kan Energie Servicebedrijf Nederland ook een energielabel afgeven voor uw woning of bedrijf. Een energielabel geeft aan hoe zuinig uw bedrijf of woning is in vergelijking met soortgelijke gebouwen op het gebied van gas- en elektriciteitsverbruik.
Een energielabel is moet tegenwoordig verplicht aanwezig zijn bij de verkoop of verhuur van een woning.

Tijdens de inspectie voor het energielabel worden diverse onderdelen van de woning beoordeeld. Denk hierbij aan de isolatie van het dak, de muren, de vloer en de ramen. Maar ook de energiezuinigheid van de verwarmingsinstallatie en het ventilatiesysteem. Dit is belangrijke informatie omdat een energiezuinig huis zorgt voor een lagere energierekeningen en meer wooncomfort.

Aanvullend op uw energielabel kan er met een maatwerkadvies een uitgebreid energieadvies samengesteld worden welke aansluit op uw gezinssituatie. Zo’n advies is belangrijk als u energiebesparingen in uw huis wilt aanbrengen. Het voordeel van dit maatwerkadvies is dat het rekening houdt met maatregelen die in uw specifieke situatie effectief zijn. Ook wordt meegewogen of combinaties van maatregelen elkaar niet in de weg staan.
De adviseur brengt voor u in kaart waar u energie kunt besparen, hoeveel u daarvoor moet investeren en op welke termijn u dit bedrag terug kunt verdienen.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van het labelen van uw woning. U kunt contact mt ons opnemen via het telefoon nummer 088 018 04 23.