Go to Top

Gereedschapskeuring NEN 3140

U wilt uw medewerkers ten alle tijden veilig laten werken. Een onderdeel hiervan is dat uw gereedschap altijd veilig en gekeurd is. Hiervoor bent u bij ESN aan het juiste adres.
ESN heeft de deskundigheid in huis om al u elektrische gereedschap te keuren en te certificeren volgens de geldende richtlijnen van NEN 3140.ESN keuring

Is een NEN 3140 keuring verplicht?

De Arbowet stelt u verantwoordelijk voor het veilig werken van uw medewerkers. Door uw gereedschap te laten keuren en certificeren volgens de NEN 3140, voldoet u automatisch aan dit onderdeel van de Arbowet. ESN  keuringen keurt en certificeert al uw elektrisch gereedschap volgens de NEN 3140 normen. De voorwaarden voor deze Arbowet vindt u op uw eigen account in Mijn Portaal.


NEN 3140 keuringscertificaat

Na de inspectie ontvangt u van ons een inspectierapport met alle relevante gegevens en een digitaal certificaat met alle relevante gegevens over het elektrische gereedschap en de keuring. Uw goedgekeurde elektrische gereedschap wordt voorzien van een sticker waarop staat tot wanneer de keuring geldig is.


NEN identificatienummers

Het aangeleverde elektrische gereedschap moeten voorzien worden van een uniek en goed leesbaar identificatienummer, welke op het certificaat en het inspectierapport terug te vinden is.
Wanneer er reeds een identificatienummer aanwezig is, maken wij gebruik van het door u gehanteerde en zelf aangebrachte identificatienummers. Wanneer er nog geen identificatienummer aanwezig is zullen wij deze voor u verzorgen.


Kosten NEN 3140 keuring

€ 7,50* Per stuk elektrisch gereedschap
€ 11,00*            Per stuk klimmateriaal of steigerdeel
*Voor aantallen boven de 30 stuks maken wij een passende offerte. Kosten zijn inclusief voorrijkosten in de gemeente Hardenberg. Daarbuiten rekenen wij een kilometerprijs van €0,45 p/k.
€ 130,00**
Basispakket
** Het basispakket is speciaal voor onze   ZZP’ers en kleinere bedrijven hebben welke bestaat uit het keuren van 15 gereedschappen en\of klimmaterialen, administratie kosten, keuringscertificaten, keuringsstickers en een beheerlijst. Dit is inclusief reiskosten binnen de gemeente Hardenberg. Daarbuiten rekenen wij een kilometervergoeding van €0,45 p/k.

Zorg dat uw gereedschap veilig is en laat het keuren door een erkende NEN 3140 keurmeester!

Meer informatie over keuren elektrisch gereedschap? U kunt altijd bellen op 088 018 04 23 of een email sturen naar mailen info@esbnederland.nl