Go to Top

Raketboor

Wanneer u werkzaamheden wilt uitvoeren waarbij u leidingen onder de grond door wilt hebben kunt u bij ESN een raketboor huren. Bij deze manier van boren wordt duwt de raketboor een sleuf onder de grond en de kabel of leiding wordt daar achteraan geduwd. Het boorgat komt dus tot stand doormiddel van grondverdringing (impact moling). De maximale lengte van deze techniek is 25? tot 30? meter.
Het voordeel van een raketboor is dat u met weinig overlast gemakkelijk onder wegen door kunt boren, zonder schade toe te brengen aan de oppervlakte.

ESN verhuurd de raketboor in twee verschillende maten. Een raketboor met de doorsnede van 6 centimeter en een boor met een doorsnede van 9,5 centimeter. Door deze specifieke manier van boren zal de raketboor enkel verhuurd worden met onze specialist. De bestuurder is altijd VCA gecertificeerd.

Tarieven raketboor

€ 45,00 p/m* Raketboor 6 cm inclusief stalen mantelbuis, kilometervergoeding binnen de gemeente Hardenberg** en bestuurder
€ 65,00 p/m* Raketboor 9.5 cm inclusief stalen mantelbuis, kilometervergoeding binnen de gemeente Hardenberg** en bestuurder

* Prijzen zijn per meter. De korting die u ontvangt op de basisprijs zijn als volgt: 10% op basisprijs van de tweede raketboring, 15% op de basisprijs van de derde raketboring, 25% op de basisprijs van elk daarop volgende boring. De kortingen zijn van toepassing op alle diameters (na de grootste boring) en er wordt minimaal 4 meter per raketboring afgerekend.
** Buiten de gemeente Hardenberg rekenen wij een kilometervergoeding van € 0.45 cent per kilometer

Voor meer informatie kunt u contact opnemen door te bellen met 088 018 04 23 of te mailen naar info@esbnederland.nl

Raketboor

Vermeld uw voorkeur (6 cm of 9,5 cm) bij uw reservering